HanslubMosze napisał:
born napisał:
HanslubMosze napisał:
Imperator1988 napisał:
@HotLips: Moje poglady sa logiczne, racjonalne i sprawiedliwe. Kapitalizm wynika wrecz z praw natury, lecz jednoczesnie zachowuje porzadek i sprawiedliwosc w przeciwienstwie do anarchii.
Wszelkie inne systemy sa tyrania wiekszosci zerujacej na jednostkach pracujacych. A praktycznie sprawiaja iz to feudalowie plus klasa pasozytnicza zeruja na calej reszcie.
Z ta logika to bym nie przesadzal. Toz dawno wyszedl brak spojnosci. Tu mamy raczej do czynienia z tym:
"Ciężkie myślenie to przeciwieństwo spontanicznego — i wszelkiej inwencji. Mówimy wtedy potocznie o sztywnym umyśle. W bardziej wytrawnych rozwinięciach ciężkomyślność lubi przeistaczać się w logiczny rygoryzm, nadmierną 'metodyczność', legalizm i moralną fiksację
na ostrych dychotomiach wartości i osądu. To z kolei inklinuje ją ku widzeniu wyolbrzymionemu, przesadnie wyrazistemu i zero-jedynkowemu, kontrastowemu itd., dzięki czemu na przykład pojawia się schemat wyostrzonego postrzegania winy i eskalacji oskarżenia. Wyroki wydaje się tu zatem jednoznaczne, szybko — i jak najcięższe."
MOSIEK!!! JAK Z TĄ KOZĄ W WEEKEND? Z KTÓREGO Z WAS BYŁA NAJBARDZIEJ ZADOWOLONA??? MÓWIĄ ŻE JOSEF KROWA BYŁ LEPSZYB OD CIEBIE.
Moskiem byl twoj stary, bo zawiodl przy planowaniu rodziny. Do dzis zapewne sie zastanawia jak moglo do tego dojsc? Niby sex w ramach tego samego gatunku a efektem niechcianej ciazy jest twor, ktorego wspolczesna taksonomia nie potrafi zaklasyfikowac.
Niby ssak czyli zwierze a bystry jak grzyb i odwazny jak prokariont co to jadra nie posiada.
PS Tak, koza byla zadowolona ze mnie. Satysfakcjonuje cie ta odpowiedz, czy zamierzasz zglosic to odpowiednim organom? Jestem przekonany, ze obcowanie z koza wiecej by wnioslo do mojego zycia niz sluchanie ciebie, osobnika ktorego kojarze z huba.
Smieciu jestem rdzennym POLAKIEM! Przez duże P! Dla mnie OJCZYZNA TO ŚWIĘTOŚĆ(!) Natomiast racy "polacy" jak "ty" i "twoi" "rodzice" powinni być utylizowani(!) ŚMIECIU! Jeżeli jesteś obywatelem danego kraju (np. PL)lub przebywasz na terenie jakiegoś kraju to NIEZAPOMINAJ że obowiązuje ciebie lojalność wobec tego kraju. Przestań pluć na POLSKĘ! Tak wiele ci dała(!) Ja z kozami się nie zadaję(!) Kocham Kobiety przez duże P, czyli POLKI(!)